Vandrarhemmet på Åsens by

Vandrarhemmet på Åsens by ligger inne i bykärnan, men med naturen precis runt hörnet. Här vaknar du till tuppens ”kukeliku” eller kornas råmande. Boendet finns i den trevliga Prästgården, i Lillstugan, Brygghuset och det nyrenoverade Undantaget.

Du ordnar själv dina måltider, men en enklare frukostpåse kan beställas.För större grupper ordnar vi frukostbuffé efter bokning. Under sommarsäsongen är kaffestugan öppen och där kan du köpa lättare lunch och kaffe.

Kulturreservatet Åsens by är stolta medlemmar av organisationen Swedish Welcome. Vi delar visionen om att erbjuda upplevelser som motsvarar eller överträffar våra gästers förväntningar och vill göra det på ett sätt som bidrar till ett hållbart samhälle och utvecklar Sverige till en världsledande besöksnation.

Vårt utvecklings- och förbättringsarbete har sin förankring i fyra kärnvärden - Gästfrihet, Respekt, Öppenhet och Ärlighet.

Vår besöksverksamhet utvärderas och bedöms regelbundet av Swedish Welcome, som också ger oss goda råd och förslag på förbättringar. Efter 2015 års utvärdering behåller vi vårt omdöme Mycket bra. Det är vi glada och stolta över, men vi jobbar målmedvetet vidare för att förbättra och utveckla vår verksamhet.
Ta del av bedömningen och besöksrapporten för Åsens by.